jill weidenstolpe

Jill's yogaresa började med en yogabok 2007 och ledde snabbt till att värk från skolios, ångest och sömnproblem från en depression försvann. I Sydney 2012 fann hon passionen för Vinyasa Yoga och drömmen om att utbilda sig där föddes. Under åren som gått sedan den där första klassen har hon jobbat som danspedagog, fitnessinstruktör och yogalärare. 2018 gjorde hon drömmen till verklighet. Ännu en yogautbildning låg på horisonten. Beslutet att åka tillbaka till Sydney kom lika snabbt som självklart. Efter en månads intensivt studerande under en av världens ledande yogastudios var hon till slut certifierad hos Power Living Australia. 

Som lärare brinner Jill för teknik, starka sekvenser och lekfullhet. Hennes mål är att din praktik och kropp ska hålla så långsiktigt som möjligt, samtidigt som du blir utmanad att leka och stärka dina muskler. 

Jill är utbildad inom:
- Vinyasa Yoga - Power Living Australia
- Pre/Postnatal Yoga (Gravid/Mamma och Baby Yoga)  Birthyoga med baby Health
- barnyoga 3 -7 Malou Lejon
- Body Pump - Les Mills
- Kettlebell - Peaklife
- Hands in assist & touch- Michael James Wong, ( Boys of yoga/Sunday School Yoga)
2 helger/år deltar Jill på Yogafestivaler och fördjupar sina kunskaper genom internationella lärare som Michael James Wong, Rusty Wells, Adam Husler, Mat Giordanio mf. 

Övrigt:
- Koreograf för  Västerviksrevyn.