Ulrika Ask "Ucci"

Ucci, en naturligt varm och omtänksam person, inspirerades och drogs till yogan för många år sedan och har efter att ha utbildat sig undervisat i Storbritannien, Sverige och andra delar av Europa. Hennes kontinuerliga träning och vidareutbildning har genererat stor erfarenhet och kunskap. Ucci har bland annat tränat med Donna Farhi, Shiva Rea, Ana Forrest, Tias Little, Julie Martin, Judith Hanson Lasater (restorative yoga) och Lisa Petersen (somatic movement).
Uccis yoga är en naturlig förening av det bästa från dessa olika yogaformer, men hon har sin egen unika stil. Insiktsfulla och medvetna vinyasaflöden som hon ständigt förändrar och utvecklar för att ge engagerande klasser av hög kvalitet. Eleverna älskar hennes yogaklasser.
Uccis mångsidighet reflekteras i att hon undervisade spelarna i Newcastle United fotbollsklubb i yoga under sju säsonger, samt undervisade några av de mest behövande i samhället i restorative yoga. År 2018 undervisade Ucci sin femtusende klass, och har givetvis lagt till många hundra sedan dess. Hon har undervisat flertalet workshops och retreats, ofta tillsammans med yoga- och mindfulnesskollegor (vilket är otroligt uppskattat), och oftast alltid fullbokat. Ucci finner även mycket glädje och inspiration i att undervisa